Lammermarkt 204 - Mooi Betaalbaar Vastgoed

Mooi Betaalbaar Vastgoed
Mooi Betaalbaar Vastgoed
Ga naar de inhoud

Lammermarkt 204

Lammermarkt 204
Lammermarkt 204, 2312 CW Leiden
 

U wilt gelijkvloers wonen? Misschien Lammermarkt 204 een mooi alternatief. Op een geweldige locatie in het centrum van Leiden met een mooi uitzicht over de compleet vernieuwde Lammermarkt, het centrum van Leiden en molen de Valk vindt u dit geheel gelijkvloerse top 3 kamer appartement met twee dakterrassen.
 

Begane grond:
Entree, Voorhal met brievenbussen, belbord en toegang tot de hal met lift en trapopgang naar de 5e verdieping. Ook kunt u vanuit de hal naar beneden met de lift om in de berging en inpandige garage te komen.
 
Vijfde verdieping: Ruime hal naar het appartement toe. Toegang tot het appartement. Hal met kast met opstelplaats cv-combi ketel. Toegang tot de ruime woonkamer met toegang tot twee dakterrassen mooi uitzicht over de Lammermarkt, centrum van Leiden en Molen de Valk. Open keuken met combi magnetron, vaatwasser, lades, keramischekookplaat, afzuigschouw, koel-/vriescombinatie en bovenkastjes. Vanuit de hal is de toegang tot twee ruime slaapkamers met beiden een vast kastenwand en ieder ook toegang tot het dakterras. Betegeld, zwevend toilet met fonteintje. Ruime badkamer met ligbad/douche, dubbele wastafel in meubel en aansluitingen wasmachine. Het gehele appartement is voorzien van spachtelputz. Het gehele appartement is ook voorzien van een nette parketvloer.
 

Kelder:
In de kelder is de berging en hier zijn ook parkeerplaatsen aanwezig. Deze komen regelmatig te koop of te huur. Bij de aankoop van dit appartement kunt u tevens 1 of 2 parkeerplaatsen erbij kopen.
 

Diversen:
Een super ligging. Een groot balkon en een tweede kleiner balkon waar u lekker kunt genieten van het uitzicht. Een keurig onderhouden appartementencomplex die goed wordt beheerd. De servicekosten zijn 127,50 per maand. In de servicekosten reserveert u nu al voor toekomstig onderhoud (spaarpotje zodat u niet voor verrassingen komt te staan) en de opstalverzekering wordt hiermee ook betaald. Op loopafstand van het appartement vindt u alle voorzieningen. Winkels openbaar vervoer, station, ziekenhuis en diverse voorzieningen. Een keurig appartement die u zo kunt betrekken. GEHEEL GELIJKVLOERS EN BEREIKBAAR MET LIFT. ROLSTOEL VRIENDELIJK.
 

Oplevering:
Op korte termijn
 

Prijs: € 395.000,-- K.K.

Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Mooi Betaalbaar Vastgoed
Tel: 06 - 53924405 (ook Whatsapp)
info@mooibetaalbaarvastgoed.nl
Meer dan 20 jaar ervaring in onroerend goed
Terug naar de inhoud